Deel de lentekriebels

Steeds meer mensen benaderen het Diabetes Fonds omdat ze een actie of evenement willen organiseren voor het fonds. Geweldig natuurlijk! Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons bij het vinden van oplossingen voor diabetes. Hier ziet u een paar voorbeelden van acties, om mee te doen of ter inspiratie.

Suikerklontjesrace

SuikerklontjesraceElsa de Bie, juf op een basisschool heeft een leuke, ludieke actie verzonnen: de Suikerklontjesrace. Ze zag hoeveel impact diabetes heeft. Kinderen liepen met een suikerklontje op een lepel een parcours.

Hebt u een kind met diabetes in uw klas? Of bent u ouder van een kind met diabetes? Help het Diabetes Fonds om begrip en bewustwording voor kinderen en diabetes te genereren. Start ook een Suikerklontjesrace! > Lees meer over hoe u snel en eenvoudig een Suikerklontjesrace houdt

 

De Parkdagen

Op 2 en 3 juni worden er in Oud-Beijerland de Parkdagen georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend evenement dat bol staat van muziek en gezelligheid. Zowel jong als oud kunnen hier hun hart ophalen. Mocht u nog geen plannen hebben, dan bent u van harte welkom! En het leuke is, u steunt daarbij gelijk het Diabetes Fonds! > Lees meer.


Sponsorloop

Basisschool ’t Heibosch in Veghel organiseert op 12 juni een sponsorloop. De hele school, in totaal 250 kinderen, gaan zich inzetten voor het Diabetes Fonds en laten zich sponsoren door hun ouders, vriendjes en opa’s en oma’s. Een leuke manier om meer bewustzijn te creëren over diabetes bij kinderen. Basisschool ’t Heibosch bedankt!
Lijkt u het ook leuk om een sponsorloop te organiseren bij u op school? We hebben meer informatie voor u beschikbaar. > Neem contact met ons op.


In de benen en op de fiets

Sportievelingen die het DiNordic Walking in Vaals van 20 tm 22 aprilabetes Fonds een warm hart toedragen, hebben in de maand juni de keuze uit maar liefst twee mooie evenementen!

Van 18 t/m 21 juni kunt u uw meedoen aan de Avondfietsvierdaagse van Baarn.

Heeft u de voorkeur voor wandelen? Dan kunt u van 20 t/m 23 juni meedoen aan de Wandelierdaagse het Gooi.

Beide evenementen steunen het Diabetes Fonds.