Kom zelf in actie

Het Diabetes Fonds strijdt voor een toekomst zonder diabetes. Helpt u mee? Organiseer een DiaBeatit-actie of evenement en zamel geld in voor onderzoek naar de genezing van diabetes. Een sponsorloop, een fietstocht of een dansevenement. Verzorg een lunch of organiseer een rommelmarkt. Alles is mogelijk en het is nog leuk ook!

Doe mee aan een evenement

U kunt helpen door mee te doen aan een evenement. De opbrengst hiervan gaat volledig of gedeeltelijk naar het Diabetes Fonds. Bekijk de evenementen

Organiseer zelf een een actie

Wilt u zelf een actie organiseren? Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! Wij kijken graag hoe wij u kunnen helpen. Het Diabetes Fonds heeft daarom een speciaal actieplatform. Kijk op www.DiaBeatit.nl. Daarnaast zijn er verschillende materialen en communicatiemiddelen die kunnen bijdragen aan het succes van uw actie. Om duidelijk te maken dat u geld inzamelt voor het Diabetes Fonds kunt u gebruik maken van ons actielogo.

DiaBeatit

 

Neem contact op met Binja Wakelkamp, Coördinator Particuliere Acties, e-mail b.wakelkamp@diabetesfonds.nl of bel (033) 4622055. U kunt ook met dit formulier uw actie doorgeven.


Samen naar een toekomst zonder diabetes. Daar gaan we voor!
Uw hulp is onmisbaar en maakt meer onderzoek naar diabetes mogelijk. Zo kunnen we onderzoek doen naar de genezing van diabetes, maar óók in verbetering van de behandeling van diabetes.

"Het geeft mij een super gevoel dat je iets voor een ander kan doen. We gingen fietsen, dan ga je creatief denken en koppel je er een actie aan. Het was eigenlijk heel makkelijk" , Corien Moret (2012).

Benieuwd waarom de familie Moret in actie is gekomen? Lees hun verhaal.