Webshop

Afbeelding comfort schoenen
Om voetproblemen tegen te gaan zijn vaak aangepaste en dure schoenen nodig.  Onderzoekers van het Diabetes Fonds hebben Dolcis en Scapino geadviseerd bij de ontwikkeling van schoenen voor mensen met beginnende voetproblemen door diabetes. De Orchard diabetescollectie bestaat uit diverse stijlen comfortschoenen voor dames en heren in de prijsklasse € 59,99 - € 79,99.
DVD De insulinepomp: voor ouders én kinderen
Deze DVD over het gebruik van de insulinepomp is bedoeld voor kinderen met diabetes en hun ouders.
Gouden Diabetes Fonds bedel met diamanten oogjes
Laat u betrokkenheid zien door het dragen van Goede Doel bedels. Er is nu ook, naast een zilveren, een gouden Diabetes Fonds bedel. Het gouden Goede Doel Bedeltje is speciaal ontworpen voor het Diabetes Fonds.
Kookboek Zin in lekker eten
Hét kookboek van het Diabetes Fonds voor mensen met en zonder diabetes. Met de recepten in dit boek zet u heerlijke gerechten op tafel waar iedereen, met of zonder diabetes, van geniet. Er is een apart gedeelte met kinderrecepten en u vindt er ook persoonlijke ervaringen en tips.
In noodsituaties is het voor hulpverleners van groot belang om te weten dat iemand diabetes heeft. Het dragen van een armband kan hierbij helpen. Health Band levert mooie medische sieraden voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze sieraden kunnen uw leven redden in een noodsituatie.
Meet, Weet, Spuit, Vreet
Het boek Meet, weet, spuit, vreet is geschreven door kinderen die zelf diabetes hebben. Voor kinderen met diabetes van acht tot ongeveer twaalf jaar. Maar ook voor iedereen die beter wil begrijpen hoe het is om als kind diabetes te hebben.
Zeefdruk Hoop en Vreugde
Kunstenares Rini Dado maakte deze zeefdruk speciaal voor het Diabetes Fonds. Van elk verkocht exemplaar gaat € 45 naar het Diabetes Fonds. De zeefdruk wordt verzonden zonder passe-partout en zonder lijst.
Zilveren Diabetes Fonds bedel
De Goede Doel Bedel is een sieraad met een sympathiek verhaal over zorg en houden van. Het zilveren Goede Doel Bedeltje heeft de vorm van een kolibrie en is speciaal ontworpen voor het Diabetes Fonds. Mooi om te geven en leuk om te krijgen!