Goede doelen steunen

Een goed doel steunen verandert de toekomst. Stukje bij beetje maakt onderzoek ons leven een beetje beter. Maar hoe bepaal je in welke goede doelen je je geld investeert?

Goede doelen voor het algemeen nut

Diabetes heeft grote gevolgen voor onze samenleving. Met een nog steeds toenemend aantal van 1,2 miljoen mensen is diabetes één van de meest voorkomende chronische ziekten in ons land. Het Diabetes Fonds is daarom een ANBI: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Geef je een donatie aan een goed doel met een ANBI? Dan heeft je gift soms belastingvoordelen.

Steun het Diabetes Fonds

Het Diabetes Fonds is één van de bekendste goede doelen van Nederland. Dankzij de giften van mensen zoals jij komen er oplossingen voor diabetes. Dankzij onderzoek dat het Diabetes Fonds mogelijk maakt zijn er steeds minder mensen die onbehandeld rondlopen met diabetes, is er in Nederland veel aandacht voor de kwaliteit van leven met diabetes en is de basis gelegd voor een toekomstige genezing van diabetes type 1.

Hoe kan ik doneren?

Geef via het donatieformulier. Steun ons eenmalig met een betaling via iDeal of met een machtiging. Of kies voor een periodieke donatie via een machtiging.

Jouw bijdrage heeft zin

Met een klein bedrag per maand of eenmalig steun je oplossingen voor diabetes.

Met een klein bedrag per maand of eenmalig steun je oplossingen voor diabetes.