1. SMS-doneren aan het Diabetes Fonds kan door een sms-bericht ‘DIABETES’ aan 4333 te sturen. De donatie bedraagt éénmalig € 3,00. Deze zal de provider bij de volgende maandfactuur of beltegoed verrekenen. Na het versturen van deze sms ontvangen deelnemers een bedank-sms van het Diabetes Fonds.
  2. De kosten van deze eenmalige sms-dienst zijn exclusief de telefoonkosten.
  3. Dit is geen abonnementsdienst. Ben je jonger dan 16? Vraag dan toestemming aan je ouders of voogd.
  4. Voor het aanbieden van mobiel doneren werkt het Diabetes Fonds samen met GEEF-SMS, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.
  5. Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode. 
  6. De volledige opbrengst van de actie wordt gebruikt voor ons werk, met aftrek van de kosten (circa 13%) voor Geefmobiel (administratieve kosten) en de kosten die de provider maakt.

 Persoonsgegevens

  1. Als je meedoet met deze actie, legt het Diabetes Fonds het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld. We zullen je mogelijk eenmalig bellen om je te informeren over ons werk en te bespreken of er andere manieren zijn waarop je ons wilt steunen.
  2. Wil je niet dat we je bellen? Mail dan je mobiele telefoonnummer naar: info@diabetesfonds.nl, dan halen we je uit ons systeem.
  3. Het Diabetes Fonds zal de verkregen telefoonnummers uitsluitend gebruiken voor haar eigen doeleinden en niet verstrekken aan derden.