Het Diabetes Fonds werkt samen met verschillende bedrijven aan innovatieve tools die de gezonde keuze makkelijk maken. De Ontbijtchecker van Quaker is zo’n innovatieve tool en vormt een belangrijk vertrekpunt voor een gezonde samenwerking.

Zeker omdat er de laatste jaren veel discussie is over suiker in ontbijtgranen, vinden wij het belangrijk om samen met Quaker inzicht te bieden in de voedingswaarden van verschillende ontbijtproducten. Een gezond ontbijt is immers een goed begin van je dag. Op Ontbijtchecker.nl kun je eenvoudig verschillende ontbijtjes met elkaar vergelijken op voedingswaarden, zo kun je gericht keuzes maken én weet je precies waar je ’s morgens je dag mee begint.

Krachten bundelen

De samenwerking met Quaker uit zich op verschillende manieren. Enerzijds bundelen we de krachten om een zo groot mogelijk bereik te realiseren. Door samen een themaweek gezonde ontbijtgranen te organiseren bereiken we alleen op social media al meer dan 100.000 mensen die bewust de gezonde keuze willen maken. Anderzijds gebruiken we onze kennis om samen te kijken hoe we het aanbod van ontbijtgranen  nog gezonder kunnen maken.

En zo blijft het Diabetes Fonds de komende jaren verbinding zoeken met partijen die vooruit willen. De gezonde samenwerking met Quaker is hier een goed voorbeeld van. Door innovatie maximaal te faciliteren gaat het Diabetes Fonds in volle vaart naar een gezonde toekomst met minimaal 30% minder suiker.

Geïnteresseerd in een partnership?

Spreekt onze samenwerking met Quaker je aan en ben je geïnteresseerd in een partnership? Neem contact op met Suzanna Bekkema via s.bekkema@diabetesfonds.nl of bel (033) 462 20 55.