Samen­werking met Ekoplaza op thema minder suiker

Met een gedeelde missie rond gezond leven en met een focus op minder suiker, hebben Ekoplaza en het Diabetes Fonds een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

We krijgen in Nederland 1,5 tot 2 keer te veel suiker binnen. De bewustwording rondom dit thema wordt steeds groter, maar veel mensen vinden het nog steeds moeilijk om een eerste stap richting minder suiker te zetten. Samen met Ekoplaza gaan we mensen daarom helpen met een suikerbewuste keuze.

Lekker met Minder Suiker Actieweken

In een gezamenlijke campagne verleiden we mensen met gezonde in plaats van ongezonde keuzes. Want minder suiker hoeft niet minder lekker te betekenen. Ekoplaza kan als geen ander een bewust alternatief bieden. Van 29 maart t/m 2 mei 2017 organiseerden we de ‘Lekker met minder suiker’ actieweken bij Ekoplaza. Met lekkere recepten, interessante weetjes over suiker, praktische tips en korting op gezonde producten.

Steun voor onderzoek 

Naast het voorkomen van diabetes type 2 door het stimuleren van een gezonde leefstijl met minder suiker, financiert Ekoplaza onderzoek naar genezing. Dankzij onderzoek komen er steeds betere behandelingen voor diabetes en complicaties. Ook komt genezing hierdoor steeds dichterbij.

Geïnteresseerd in een partnership?

We denken graag met je mee. Neem contact op met Suzanna Bekkema via s.bekkema@diabetesfonds.nl of bel (033) 462 20 55.