Foto kom in actie shutterstock wavebreakmedia

Je zamelt op allerlei manieren geld in voor onderzoek naar de genezing van diabetes. Laat je bijvoorbeeld sponsoren voor het Diabetes Fonds, doe mee met een bestaande actie of organiseer er zelf eentje! DiaBeatit helpt je daarbij.

Kom in actie

Er zijn zoveel dingen te verzinnen om geld in te zamelen voor onderzoek. Anderen hebben al heel wat leuke acties en evenementen opgezet. Laat je inspireren en bekijk de voorbeelden

Wil je zelf een actie organiseren? Op onze site DiaBeatit.nl zet je makkelijk een actie op en vraag je vrienden, familie, kennissen en collega's om een gift. Ook helpen we je met verschillende materialen en communicatiemiddelen om je actie tot een succes te maken. Maak je actie aan op DiaBeatit

Meedoen aan een bestaande actie

Er zijn regelmatig evenementen waar je naar toe kan gaan of aan mee kunt doen. Dat kan van alles zijn van heel sportief tot een beetje sportief, culinair of een andere leuke manier om geld in te zamelen. 

Bekijk de acties en evenementen

Heb je vragen of wil je hulp bij je actie? Neem dan contact op met Binja Wakelkamp, Coördinator Acties en evenementen, e-mail b.wakelkamp@diabetesfonds.nl of bel (033) 462 20 55.