Schrijf je nu in en loop tijdens de Nijmeegse Wandelvierdaagse voor een toekomst zonder diabetes. Door je te laten sponsoren, steun je belangrijk onderzoek naar de genezing van diabetes. Doe je mee? Namens 1,2 miljoen andere Nederlanders met diabetes alvast bedankt! 

Een van de wandelaars die voor het Diabetes Fonds loopt is Gerdien Ridderhof. Zij doet voor de 2e keer mee, vorig jaar haalde zij ruim € 1.400 op voor onderzoek naar diabetes. Haar drijfveer: “Mijn zusje Marinke kreeg op haar 8e diabetes type 1. De impact was enorm. Ineens moest ze 6 keer per dag in haar vingers prikken. Dat maakte indruk op mij.”

Loop ook voor iemand

Doe jij mee aan de Nijmeegse Vierdaagse? Help ons dan meteen om diabetes en de gevolgen aan te pakken via onderzoek. Laat je sponsoren voor het Diabetes Fonds door je aan te melden op DiaBeatit.nl. Vergeet niet om je ook aan te melden bij de organisatie van de Vierdaagse.  

Ondersteuning

Om iedereen te laten zien dat jij gaat voor een toekomst zonder diabetes, krijg je een leuk pakket met onder andere een 'Meedoen heeft zin' Diabetes Fonds T-shirt. Uiteraard kun je bij ons terecht voor tips en adviezen. Neem voor meer informatie contact op via info@diabeatit.nl 

Het Diabetes Fonds werkt hard aan een toekomst zonder diabetes. Dankzij wetenschappelijk onderzoek komen we steeds een stapje dichterbij. Om onderzoek te kunnen blijven doen, heeft het Diabetes Fonds geld nodig. En met jouw actie help je mee.