Zaterdag 12 oktober organiseert het Diabetes Fonds de New York Mini Marathon. Hét hardloopevenement voor jong en oud. Voor de tweede keer toveren we delen van Rotterdam om tot een hardloopparcours van Amerikaanse allure. Waarom? Omdat het lopen van de echte New York-marathon voor velen een droom is. Net zoals de genezing van diabetes.

Schrijf je direct in!

Zo doe je mee

Kom in actie en breng de droom van genezing een stapje dichterbij. Jong, oud, ervaren of beginner: de New York Mini Marathon is voor iedereen. Kies uit de afstanden 4.2 km, 10.5 km of 21 km en ren mee! Alleen of met een team. Nieuw dit jaar is de Kidsrun. Een echte ‘mini marathon’ van 420 meter voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Bij je inschrijving krijg je een persoonlijke actiepagina waarmee je eenvoudig sponsorgeld kunt ophalen. Sponsorwerving is niet verplicht maar wel wenselijk natuurlijk.

Schrijf je nu in

Doe mee met je bedrijf

Ook als bedrijf kun je meedoen aan de New York Mini Marathon. Dit kan door met een team mee te lopen of deelnemers dan wel een deel van het evenement te sponsoren.

Bekijk de verschillende mogelijkheden voor bedrijven

Help mee als vrijwilliger

Wil of kan je niet hardlopen? Een andere leuke manier om  de New York Mini Marathon mee te maken, is als vrijwilliger. We zoeken onder andere bemanning voor de rustposten, het evenemententerrein en de informatiepunten. Alle hulp is welkom!

Meld je nu aan als vrijwilliger

Meer informatie over de New York Mini Marathon? Ga naar newyorkminimarathon.nl!

Doe mee met de New York Mini Marathon

Doe mee op 12 oktober 2019 in Rotterdam. Ren 4.2, 10.5, 21 kilometer of de Kidsrun van 420 meter.

Doe mee op 12 oktober 2019 in Rotterdam. Ren 4.2, 10.5, 21 kilometer of de Kidsrun van 420 meter.