Werkboek Gezond Eten: De Basis

Wil jij gezonder eten met minder suiker? Dit werkboek neemt je stap voor stap mee in jouw persoonlijke reis naar een gezonde leefstijl, welke doelen je ook hebt. Bestellen kan eenvoudig via onderstaand formulier. Wees er wel snel bij, want op = op!
Let op: vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is de levertijd wat langer dan gebruikelijk. We zorgen er in ieder geval voor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt bezorgd.

Ja, ik bestel graag 'Werkboek(en) Gezond Eten: De Basis' Voor € 9,95 (exclusief € 3,90 verzendkosten) per werkboek.
Totaal: €13,85
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Als je een telefoonnummer hebt ingevuld, kan het Diabetes Fonds contact met je opnemen om meer te vertellen over de onderzoeken die wij kunnen doen dankzij giften en hoe jouw steun hieraan kan bijdragen.

Ervaringen van kopers:

'Ik wil gezonder leven omdat ik graag het goede voorbeeld wil geven aan mijn kinderen. Dit werkboekje helpt me hier heel goed bij.' - Dinie Havenga (43)

'Door concrete doelen te stellen weet ik altijd waar ik voor werk en wat mijn beloning is. De werkbladen in dit boek zijn hierbij mijn leidraad.' - Fanny Peters (41)

'Achterin het werkboek vond ik een handig lijstje met alle schuilnamen voor suiker. Deze heb ik uitgeknipt en bewaar ik sindsdien in mijn portemonnee.' - Els de Vries (62)

 

Duidelijke artikelen met tips over een gezond voedingspatroon.

Leren hoe je zelf eenvoudig voedingsschema's kunt opstellen en bijhouden.

Handige, schrijfbare werkbladen die je helpen bij het stellen én halen van persoonlijke gezondheidsdoelen.