Gegrilde visfilet

Bereiding

Bestrijk 4 koolvisfilets (à 140 g) met steeds 2 eetlepels magere kwark en breng goed op smaak met peper en zout.

Snijd 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 tomaten en 1 paprika in plakjes en leg op de visfilets.

Verpak de visfilets steeds voorzichtig in aluminiumfolie en laat ca. 30 minuten op de barbecue gaar worden.

Ingrediënten

  • 560 g koolvis, rauw (4 à 140 g)    
  • 2 eetlepels kwark, naturel (0% vet)    
  • peper    
  • 1 ui    
  • 1 teentje knoflook    
  • 2 tomaten    
  • 1 gele paprika

Koolhydraten 4,1 g
waarvan suikers 3,5 g
Vet 2,7 g
waarvan verzadigd 0,9 g
Eiwit 26,6 g
Vezels 1,5 g
Groenten 80 g
Kcal 150
Zout 0,25 g