Bereiding

Meng de tandooripasta met de yoghurt.

Snijd de tofu in blokjes en schep het mengsel erdoor. Laat dit in de koelkast 1 uur marineren.

Maak de ui, de courgette en de paprika schoon. Snijd de ui in snippers en de courgette en de paprika in blokjes. Was de taugé.

Verwarm de olie en roerbak hierin de blokjes tofu.

Voeg de ui, de courgette en de paprika toe en roerbak het geheel in enkele minuten gaar.

Voeg de laatste minuut de taugé toe.

Maak het gerecht op smaak met peper en de kleingesneden koriander.

Voeg eventueel wat groentebouillon of water toe.

Ingrediënten

  • 2 eetlepels tandooripasta (potje)
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 200 gram tofu
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 100 gram taugé
  • 1 eetlepel olie
  • 4 takjes koriander

Koolhydraten 12 g
Vet 13 g
waarvan verzadigd 2 g
Eiwit 18 g
Vezels 5 g
Groente 200 g
Kcal 240
Zout 0,03 g