Tortellini met geroerbakte spinazie en ham

Bereiding

Was de spinazie en laat de groente goed uitlekken.

Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein.

Fruit de ui en de knoflook zacht in de hete olie. Voeg de spinazie er in gedeelten bij en roerbak de groente in een paar minuten gaar.

Kook de tortellini gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Snijd de ham in reepjes en de mozzarella in blokjes.

Meng de ham en de mozzarella door de groente en warm dit even goed door. Geef dit bij de tortellini

 

Foto: Bianca Weijers

Ingrediënten

  • 750 g spinazie
  • 200 g tortellini met ham
  • 100 g gekookte ham
  • 100 g mozzarella
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olie

Koolhydraten 70,7 g
waarvan suikers 7,1 g
Vet 33,4 g
waarvan verzadigd 13,7 g
Eiwit 45 g
Vezels 11,7 g
Groente 425 g
Kcal 788
Zout 3,04 g