Wil jij ook een beter leven voor 1,2 miljoen mensen met diabetes? Help dan mee tijdens de collecteweek van 30 oktober tot en met 4 november 2023. Collecteren kan op drie manieren: aan de deur met collectebus, aan de deur zonder contant geld (QR) en online. Met het ingezamelde geld willen we diabetes voorkomen, behandelen en uiteindelijk genezen.

Collecteer aan de deur met collectebus

Collecteer aan de deur met collectebus

Collecteren aan de deur met een collectebus duurt slechts 2 uur en kan één of meerdere avonden. En het heeft een enorm positieve impact op het leven van mensen met diabetes en hun naasten. Veel collectanten ervaren de collecte als zeer waardevol én vinden het ook leuk om te doen. Als collectant ga je tijdens de collecteweek op pad met een verzegelde collectebus. Wij zijn iedere collectant dankbaar, want alle kleine beetjes helpen. 

Aanmelden voor collecteren met collectebus

Collecteer aan de deur met collectebus

Collecteer aan de deur zonder contant geld (QR)

Je kunt ook collecteren aan de deur zonder contant geld. Dus geen gedoe met muntgeld of papiergeld, wel zo praktisch en handig. Twee weken voor de collecte begint, ontvang je van ons een platte kartonnen bus met daarop een gepersonaliseerde iDEAL QR-code. Deze bus schuif je makkelijk in elkaar. De persoon aan de deur kan snel en veilig doneren door de QR-code te scannen.  

Aanmelden voor collecteren zonder contant geld

Collecteer online

Collecteer online

Wil je in korte tijd veel mensen bereiken? Dan is online collecteren misschien iets voor jou. Via social media zoals WhatsApp, Facebook en LinkedIn of e-mail vraag je mensen om een donatie. Familie, vrienden en kennissen kunnen vervolgens geld doneren in jouw online collectebus. Zo collecteer je zonder dat je de deur uit hoeft! Een paar minuten van je tijd met een groot resultaat. 

Aanmelden als online collectant

Collecteer online