Wil jij ook een beter leven voor 1,2 miljoen mensen met diabetes? Help mee met de collecteweek van 1 t/m 6 november 2021. Collecteren kan aan de deur, online of beide. Met het ingezamelde geld willen we diabetes voorkomen, verder werken aan betere behandelingen en uiteindelijk diabetes genezen.

Help als online collectant

Help als online collectant

Kies je om online te collecteren? Dan vraag je om een donatie via WhatsApp of Facebook of per e-mail. Je familie, vrienden en kennissen kunnen vervolgens geld doneren in jouw persoonlijke online collectebus. Zo collecteer je zonder dat je de deur uit hoeft! Een paar minuten van je tijd met een groot resultaat. 

Aanmelden als online collectant

Help als online collectant

Meld je aan als collectant aan de deur

Collecteren aan de deur duurt ongeveer twee uur. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail vanuit het hoofdkantoor. De collectecoördinator van jouw wijk of woonplaats neemt voor aanvang van de collecte contact met je op en stemt met je af in welke straten je mag collecteren. Tevens zorgt deze ervoor dat je een collectebus met een legitimatiekaart met daarop een iDEAL QR-code ontvangt. Mensen kunnen doneren door contant geld in de collectebus te doen of door de iDEAL QR-code te scannen met hun telefoon. 

Aanmelden als collectant aan de deur

Meld je aan als collectant aan de deur

Vragen?

Het collecteteam staat voor je klaar! Neem contact op via e-mail: collecte@diabetesfonds.nl, tel: (033) 462 20 55 of stel je vraag via WhatsApp. Of bekijk de informatie voor collectanten.