Appeltje-eitje!

Gezond en tegelijkertijd betaalbaar eten is lang niet altijd even makkelijk. Daarom gaan het Diabetes Fonds en Philips je helpen. Schrijf je gratis in en ontvang de hele maand oktober lekkere recepten, gezonde inspiratie en handige tips. Zo wordt gezond en betaalbaar eten voor jou een makkie. Appeltje-eitje dus!

Inschrijven

Gratis digitaal receptenboek

Gratis digitaal receptenboek

Philips Chef Martin Senders en diëtist Kim Brouwers hebben speciaal voor Appeltje-eitje een digitaal receptenboek met 15 gezonde, betaalbare en makkelijke gerechten samengesteld. Ook vind je in het receptenboek tal van tips voor het maken van een gezond boodschappenlijstje. Wil jij dit receptenboek direct gratis downloaden? Schrijf je dan nu in!

Ja, ik wil het receptenboek downloaden!

Gratis digitaal receptenboek

Bestel de speciale printuitgave

Liever een mooi printexemplaar van het Appeltje-eitje receptenboek? Dat kan! Klik op onderstaande knop om jouw unieke bewaarexemplaar (met nog meer recepten) te bestellen!

Bestellen

Bestel de speciale printuitgave
Daarom inschrijven voor Appeltje-eitje

Daarom inschrijven voor Appeltje-eitje

We worden continu verleid tot het maken van ongezonde keuzes. In de winkelstraten ligt de ongezonde verleiding op de loer. De supermarkten werken ook niet écht mee: maar liefst 80% van hun aanbiedingen is ongezond. De gezonde keuze wordt er op deze manier niet makkelijker op. Genoeg reden om mee te doen aan Appeltje-eitje!

Lees meer

Daarom inschrijven voor Appeltje-eitje

Appeltje-eitje is een gezonde samenwerking met Philips

Het Diabetes Fonds en Philips vinden dat de gezonde keuze de makkelijke keuze moet zijn. Daarom helpen we jou om een gezonde en tegelijkertijd betaalbare maaltijd op tafel te zetten.

Lees meer