Diabetes menu week 26

Het Diabetes menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week salade niçoise met mais, groene spaghetti, sugar snaps met pastinaak en gewokte andijvie.
Het menu is te bestellen t/m maandag 25 juni 2018.

Het Diabetes menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de NDF Voedingsrichtlijn diabetes. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht.

Het menu bevat een mix van gerechten met volkoren ingrediënten, koolhydraatarme gerechten en vezelrijke gerechten. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Het menu is gemakkelijk te bereiden in 30 minuten en bevat verrassende recepten. 

De recepten uit het Diabetes menu van week 26:

Salade niçoise met mais

Salade niçoise met mais
Kh17,3 g
Kcal507
Vet30,6 g
Recept

Groene spaghetti

Groene spaghetti
Kh77 g
Kcal723
Vet30,3 g
Recept

Sugar snaps met patinaak

Sugar snaps met patinaak
Kh29,8 g
Kcal521
Vet29,7 g
Recept

Gewokte andijvie

Gewokte andijvie
Kh60 g
Kcal553
Vet24,1 g
Recept

Gezond en lekker eten met diabetes?

Kies eens voor de Diabetes maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Gezond en lekker eten met diabetes?

Kies eens voor de Diabetes maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.