Diabetes menu week 26

Het Diabetes menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week salade niçoise met mais, groene spaghetti, sugar snaps met pastinaak en gewokte andijvie.
Het menu is te bestellen t/m maandag 25 juni 2018.

Het Diabetes menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de NDF Voedingsrichtlijn diabetes. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht.

Het menu bevat een mix van gerechten met volkoren ingrediënten, koolhydraatarme gerechten en vezelrijke gerechten. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Het menu is gemakkelijk te bereiden in 30 minuten en bevat verrassende recepten. 

De recepten uit het Diabetes menu van week 26:

Salade niçoise met mais

Salade niçoise met mais
Kh17,3 g
Kcal507
Vet30,6 g
Recept

Groene spaghetti

Groene spaghetti
Kh77 g
Kcal723
Vet30,3 g
Recept

Sugar snaps met patinaak

Sugar snaps met patinaak
Kh29,8 g
Kcal521
Vet29,7 g
Recept

Gewokte andijvie

Gewokte andijvie
Kh60 g
Kcal553
Vet24,1 g
Recept

Gezond en lekker eten met diabetes?

Kies eens voor het Diabetes menu van Ekomenu, nu met 25% korting! Gebruik hiervoor de code: 25%korting82EAO. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Gezond en lekker eten met diabetes?

Kies eens voor het Diabetes menu van Ekomenu, nu met 25% korting! Gebruik hiervoor de code: 25%korting82EAO. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.