Diabetes menu week 30

Het Diabetes menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week savooiekool-pastinaak gratin, volkoren couscous, zoete aardappel ovenschotel en vissoep.
Het menu is te bestellen t/m maandag 23 juli 2018.

Het Diabetes menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de NDF Voedingsrichtlijn diabetes. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht.

Het menu bevat een mix van gerechten met volkoren ingrediënten, koolhydraatarme gerechten en vezelrijke gerechten. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Het menu is gemakkelijk te bereiden in 30 minuten en bevat verrassende recepten. 

De recepten uit het Diabetes menu van week 30:

Savooiekool-pastinaak gratin

Savooiekool-pastinaak gratin
Kh40,4 g
Kcal567
Vet23,5 g
Recept

Volkoren couscous

Volkoren couscous
Kh82,8 g
Kcal763
Vet28,0 g
Recept

Zoete aardappel oven­schotel

Zoete aardappel oven­schotel
Kh51,1 g
Kcal505
Vet43,9 g
Recept

Vissoep

Vissoep
Kh34,0 g
Kcal505
Vet23,7 g
Recept

Niet nadenken over je avondeten?

Bestel een maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Niet nadenken over je avondeten?

Bestel een maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.