Diabetes menu week 30

Het Diabetes menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week savooiekool-pastinaak gratin, volkoren couscous, zoete aardappel ovenschotel en vissoep.
Het menu is te bestellen t/m maandag 23 juli 2018.

Het Diabetes menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de NDF Voedingsrichtlijn diabetes. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht.

Het menu bevat een mix van gerechten met volkoren ingrediënten, koolhydraatarme gerechten en vezelrijke gerechten. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Het menu is gemakkelijk te bereiden in 30 minuten en bevat verrassende recepten. 

De recepten uit het Diabetes menu van week 30:

Savooiekool-pastinaak gratin

Savooiekool-pastinaak gratin
Kh40,4 g
Kcal567
Vet23,5 g
Recept

Volkoren couscous

Volkoren couscous
Kh82,8 g
Kcal763
Vet28,0 g
Recept

Zoete aardappel oven­schotel

Zoete aardappel oven­schotel
Kh51,1 g
Kcal505
Vet43,9 g
Recept

Vissoep

Vissoep
Kh34,0 g
Kcal505
Vet23,7 g
Recept

Niet hoeven nadenken over je avondeten?

Kies voor de menu’s van Ekomenu, nu met 25% korting! Gebruik hiervoor de code: 25%korting82EAO. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Niet hoeven nadenken over je avondeten?

Kies voor de menu’s van Ekomenu, nu met 25% korting! Gebruik hiervoor de code: 25%korting82EAO. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.