Diabetes menu week 33

Het Diabetes menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week volkoren penne met snijbiet, linzenschotel met spinazie, courgetterolletjes en loempia's met biefreepjes.
Het menu is te bestellen t/m maandag 13 augustus 2018.

Het Diabetes menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de NDF Voedingsrichtlijn diabetes. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht.

Het menu bevat een mix van gerechten met volkoren ingrediënten, koolhydraatarme gerechten en vezelrijke gerechten. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Het menu is gemakkelijk te bereiden in 30 minuten en bevat verrassende recepten. 

De recepten uit het Diabetes menu van week 33:

Volkoren penne met snijbiet

Volkoren penne met snijbiet
Kh78,7 g
Kcal631
Vet27,0 g
Recept

Linzen­schotel met spinazie

Linzen­schotel met spinazie
Kh65,9 g
Kcal603
Vet20,1 g
Recept

Courgette­rolletjes

Courgette­rolletjes
Kh31,6 g
Kcal520
Vet29,0 g
Recept

Loempia's met biefreepjes

Loempia's met biefreepjes
Kh32,3 g
Kcal526
Vet24,5 g
Recept

Probeer de menu's

Probeer de menu's van Ekomenu nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop en je korting wordt meteen verwerkt. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Probeer de menu's

Probeer de menu's van Ekomenu nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop en je korting wordt meteen verwerkt. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.