Diabetes menu week 46

Het Diabetes menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week volkoren penne met broccolipesto, harrisa-snijboontjes, groentefrittata en kabeljauwfilet met witte bonenpuree.
Deze maaltijdbox is te bestellen t/m maandag 12 november 2018.

Het Diabetes menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad en de NDF Voedingsrichtlijn diabetes. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht.

Het menu bevat een mix van gerechten met volkoren ingrediënten, koolhydraatarme gerechten en vezelrijke gerechten. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Het menu is gemakkelijk te bereiden in 30 minuten en bevat verrassende recepten.

De recepten uit het diabetes menu van week 46:

Volkoren penne met broccoli­pesto

Volkoren penne met broccoli­pesto
Kh64 g
Kcal725
Vet34 g
Recept

Groente­frittata

Groente­frittata
Kh20 g
Kcal525
Vet34 g
Recept

Kabeljauw­filet met witte bonenpuree

Kabeljauw­filet met witte bonenpuree
Kh35 g
Kcal519
Vet25 g
Recept

Harissa-snijboontjes

Harissa-snijboontjes
Kh52 g
Kcal659
Vet34 g
Recept

Niet nadenken over je avondeten?

Bestel een maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Niet nadenken over je avondeten?

Bestel een maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.