Kool­hydraat­arm menu week 30

Het Koolhydraatarm menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week savooiekool-pastinaak gratin, bloemkoolcouscous, zoete aardappel ovenschotel en vissoep.
Dit menu is te bestellen t/m maandag 23 juli 2018.

Het Koolhydraatarm menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad met een beperking op de hoeveelheid koolhydraten. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht. De menu's zijn zonder pasta, rijst, brood of aardappels. De totale hoeveelheid koolhydraten per gerecht is zo laag mogelijk.

Het Koolhydraatarm menu is geschikt als je:

  • makkelijker op gewicht wilt blijven
  • wilt afvallen
  • de kans op diabetes type 2 wilt verkleinen
  • al diabetes type 2 hebt, je bloedsuiker wilt verbeteren
  • het gewoon lekker en gezond vindt

De recepten uit het Koolhydraatarm menu van week 30:

Savooiekool-pastinaak gratin

Savooiekool-pastinaak gratin
Kh40,4 g
Kcal567
Vet23,5 g
Recept

Bloemkool­couscous met noten-rozijnen­crumble

Bloemkool­couscous met noten-rozijnen­crumble
Kh35,8 g
Kcal553
Vet26,7 g
Recept

Zoete aardappel oven­schotel

Zoete aardappel oven­schotel
Kh51,1 g
Kcal505
Vet43,9 g
Recept

Vissoep

Vissoep
Kh34,0 g
Kcal505
Vet23,7 g
Recept

Niet nadenken over je avondeten?

Bestel een maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Niet nadenken over je avondeten?

Bestel een maaltijdbox van Ekomenu, nu met 25% korting! Klik op de onderstaande groene knop om de korting te activeren. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.