Kool­hydraat­arm menu week 30

Het Koolhydraatarm menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Deze week savooiekool-pastinaak gratin, bloemkoolcouscous, zoete aardappel ovenschotel en vissoep.
Dit menu is te bestellen t/m maandag 23 juli 2018.

Het Koolhydraatarm menu voldoet aan de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad met een beperking op de hoeveelheid koolhydraten. De avondmaaltijden bevatten volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd tenminste 1 vegetarisch gerecht. De menu's zijn zonder pasta, rijst, brood of aardappels. De totale hoeveelheid koolhydraten per gerecht is zo laag mogelijk.

Het Koolhydraatarm menu is geschikt als je:

  • makkelijker op gewicht wilt blijven
  • wilt afvallen
  • de kans op diabetes type 2 wilt verkleinen
  • al diabetes type 2 hebt, je bloedsuiker wilt verbeteren
  • het gewoon lekker en gezond vindt

De recepten uit het Koolhydraatarm menu van week 30:

Savooiekool-pastinaak gratin

Savooiekool-pastinaak gratin
Kh40,4 g
Kcal567
Vet23,5 g
Recept

Bloemkool­couscous met noten-rozijnen­crumble

Bloemkool­couscous met noten-rozijnen­crumble
Kh35,8 g
Kcal553
Vet26,7 g
Recept

Zoete aardappel oven­schotel

Zoete aardappel oven­schotel
Kh51,1 g
Kcal505
Vet43,9 g
Recept

Vissoep

Vissoep
Kh34,0 g
Kcal505
Vet23,7 g
Recept

Niet hoeven nadenken over je avondeten?

Kies voor de menu’s van Ekomenu, nu met 25% korting! Gebruik hiervoor de code: 25%korting82EAO. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.

Niet hoeven nadenken over je avondeten?

Kies voor de menu’s van Ekomenu, nu met 25% korting! Gebruik hiervoor de code: 25%korting82EAO. Per verkocht menu doneert Ekomenu een mooi bedrag voor onderzoek.