Thuissuikers: hoe zoet is jouw koelkast?

Wist je dat je 77% van alle toegevoegde suikers thuis consumeert? Dus niet in een restaurant of onderweg, maar op de bank en aan de eettafel. Wil je écht wat aan je suikerinname doen? Dan ga je de strijd aan met de Thuissuikers in je koelkast, -lades en keukenkastjes. En het mooie is: wij gaan je helpen! Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

Ontsuiker je huis

De week van 18 november staat in het teken van ontsuikering! Ben jij bereid je keukenkastjes, -lades en koelkast te ontdoen van suikerrijke producten? Meld je dan gratis aan en ga samen met ons aan de slag. Te beginnen met het mooie Thuissuiker-magazine met recepten en handige tips waarmee je stap voor stap aan de slag kunt. Zo leer je onder andere hoe je je keuken ontsuikert, hoe je een gezond boodschappenlijstje maakt en hoe je ongezonde producten vervangt voor gezonde alternatieven. 

Meld je hier aan

Ontsuiker je huis
Teken jij voor de gezonde keuze?

Teken jij voor de gezonde keuze?

Het Diabetes Fonds vindt het onaanvaardbaar dat supermarkten blijven stunten met lage prijzen op suikerrijke dranken, terwijl gezonde voeding steeds duurder wordt. Wij vinden dat de gezonde keuze de makkelijke keuze moet zijn, daarom zijn we een online petitie gestart: we pleiten voor meer promotie van betaalbare, gezonde producten en tegen kortingsacties op suikerrijke dranken. Wil jij ook dat de gezonde keuze de makkelijke keuze wordt?

Teken de petitie

Teken jij voor de gezonde keuze?

Samen gaan we de strijd aan

De gemiddelde Nederlander krijgt 30% te veel suiker binnen en heeft daardoor een hoger risico op overgewicht en diabetes type 2. Wil jij je suikerinname beperken? Dan gaan wij je helpen. Niet alleen met een magazine vol handige tips, maar ook met recepten en online begeleiding. Kortom: vanaf 18 november bieden we je alles wat je nodig hebt om de strijd aan te gaan met de grote hoeveelheid suikers die je thuis binnen krijgt.

Inschrijven

Samen gaan we de strijd aan