Na aanmelding kun je direct het Thuissuiker-magazine met gezonde recepten en tips downloaden. Vanaf maandag 18 november krijg je een week lang handige ontsuikertips. Daarnaast maak je kans op verschillende mooie prijzen: (1x) een Philips food processor en een geheel verzorgd diner op donderdag 21 november door de Philips-chef of de tweede prijs (3x) een Philips-keukenapparaat naar keuze*.

Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Als je een telefoonnummer hebt ingevuld, kan het Diabetes Fonds contact met je opnemen om meer te vertellen over de onderzoeken die wij kunnen doen dankzij giften en hoe jouw steun hieraan kan bijdragen.

*Actievoorwaarden:
  • Winnaars worden bekend gemaakt op maandag 18 november 2019
  • 1x Hoofdprijs: een Philips food processor + een geheel verzorgd diner bij jou thuis door Philips Chef Martin op donderdag 21 november 2019. Tijdstip wordt in overleg afgestemd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens de kooksessie al je vragen te stellen aan diëtiste Kim van het Diabetes Fonds. Beeldmateriaal van deze avond wordt ter inspiratie verspreid via social media, website en nieuwsbrief van het Diabetes Fonds en Philips. 
  • 3x Tweede prijs: een Philips keukenapparaat. Keuze uit een soupmaker, staafmixer of waterkoker.