Eirolletjes

Bereiding

Roer de eieren los. Maak een papje van de maïzena met een beetje koud water. Meng de eieren met de maïzena, suiker, zout en peper.

Verhit wat olie in een koekenpan en giet een dun laagje eimengsel erin,
laat de omelet op laag vuur stollen, en daarna afkoelen. Doe dit nog een keer met de rest van het eimengsel.

Was de sla en de waterkers, laat drogen op keukenpapier. Besmeer de omelet met de kruidenkaas, beleg met sla, ham en als laatste de waterkers.

Rol de omelet strak op, doe er folie omheen en leg tot gebruik (ongeveer een uur) in de koelkast. Kort voor gebruik uit de koelkast halen, de rolletjes in mootjes snijden en serveren.

Eventueel garneren met nog wat waterkers en een prikkertje in de mootjes steken.

Ingrediënten

2 eieren
1 theelepel suiker
½ theelepel zout
snufje peper
½ eetlepel Maizena
1 eetlepel olijfolie
20 g achterham
20 g kruidensmeerkaas
doosje waterkers
paar blaadjes botersla

Koolhydraten 1 g
Vet 5,5 g
Waarvan verzadigd 2 g
Eiwit 4 g
Vezels 0 g
Groente 20 g
Kcal 67
Zout 0,4 g