Vertel jouw sportverhaal!

2018 betekent het 40-jarig bestaan van het Diabetes Fonds. Reden genoeg om bijzondere verhalen van mensen met diabetes te vertellen. Voor onze campagne zijn we op zoek naar een sportverhaal. Kun jij ons helpen?

Met de verhalen die we vertellen, willen we graag de onzichtbare kant van diabetes laten zien. Dit willen we onder andere doen aan de hand van een mooi sportverhaal. Met dit verhaal willen we sportieve momenten belichten. Momenten waarvan iedereen denkt: 'Het gaat toch allemaal goed met hem? Hij kan prima leven met diabetes!'

Toch zit hier vaak nog een verhaal achter. Want veel mensen weten niet hoeveel extra energie je in jouw sport moet steken en, niet te vergeten, wat je er allemaal voor moet laten om tot een prestatie te komen.

Dus ben jij degene met een mooie sportprestatie? Ben je bijvoorbeeld kampioen geworden met je team? Of heb je een mooie afstand gelopen? En wil je graag dat mensen de andere kant van het verhaal eens horen?

Dan zijn we op zoek naar jou! Gezien de diversiteit in de campagne hebben we een lichte voorkeur voor mannen van 15 – 35 jaar, maar we staan natuurlijk open voor alle mooie sportverhalen. Stuur je naam, leeftijd en korte introductie van jouw diabetes- en sportverhaal naar info@diabetesfonds.nl. We horen graag van je!