1 SEP. 2015

Gordon is vanaf vandaag officieel ambassadeur van het Diabetes Fonds. Daarmee laten we samen zien dat iedereen, met en zonder diabetes, gezonder kan leven. In Blushing Amsterdam vierden we dit vandaag feestelijk.

Veel mensen worden dagelijks verleid tot ongezonde keuzes. Voor Gordon, die zelf diabetes heeft, is dit juist de reden om met zijn Blushing-concept gezonde alternatieven te bieden. Hij wil bijdragen aan een gezondere levensstijl en dit sluit goed aan bij de missie van het Diabetes Fonds. Het Diabetes Fonds wil een gezond leven voor iedereen, met of zonder diabetes.

Kopjes koffie tegen diabetes

In het afgelopen jaar reserveerde Gordon van elk verkocht product in Blushing Blaricum vijf eurocent voor het Diabetes Fonds. Vandaag overhandigde hij de eerste donatie van € 12.500 aan Hanneke Dessing, directeur van het Diabetes Fonds.

Gordon: ‘Al vanaf dag 1 dat we open zijn in Blaricum merk je dat er behoefte is aan een gezond alternatief op het gebied van eten en drinken. Met ons 'low or no sugar' beleid stimuleren wij onze gasten om na te denken over wat ze nu precies in hun mond stoppen. Wij doneren 5 cent van elk verkocht product aan het Diabetes Fonds zodat Blushing maatschappelijk ook iets daadwerkelijk bijdraagt aan het onderzoek ter bestrijding van deze volksziekte.’

Hanneke Dessing, directeur Diabetes Fonds: ‘Het initiatief van Gordon om van elk verkocht product 5 eurocent aan ons te doneren is helemaal top. Door zijn overweldigende succes is het bedrag dat tot nu toe is gehaald ongelooflijk hoog. Dit hadden we nooit verwacht. Ook het statement dat Gordon met zijn Blushing-concept maakt juichen wij toe. Iedereen moet gezonde keuzes kunnen maken.’

Blushing Blaricum is een groot succes en inmiddels loopt het ook storm in Blushing Amsterdam. Zin in een lekker kopje koffie? Je bent van harte welkom in Blushing!