Aardbeienijs

Bereiding

Maak de aardbeien schoon en pureer ze of druk ze door een zeef. 

Voeg de melk aan de aardbeienpuree toe en roer het geheel goed door.

Sla de slankroom half stijf (yoghurtdikte) en spatel eronder.

Vul nu wat leuke vormpjes en zet de ijsjes minstens 3 uur in de vriezer

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 115 g aardbeien
  • 40 ml halfvolle melk
  • 75 ml slankroom

Koolhydraten 2,7 g
waarvan suikers 2,7 g
Vet 4,8 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 1,1 g
Vezels 0,3 g
Groente 0 g
Kcal 60,4
Zout 0,03 g