Aardbeienijs

Bereiding

Maak de aardbeien schoon en pureer ze of druk ze door een zeef. 

Voeg de melk aan de aardbeienpuree toe en roer het geheel goed door.

Sla de slankroom half stijf (yoghurtdikte) en spatel eronder.

Vul nu wat leuke vormpjes en zet de ijsjes minstens 3 uur in de vriezer

Bestel het Appeltje-eitje receptenboek!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Gezond en betaalbaar eten? Dat kan met de inspiratie en recepten in het Appeltje-eitje receptenboek. Geschikt voor mensen met en zonder diabetes. Bestel deze speciale uitgave vandaag nog!

Ingrediënten

  • 115 g aardbeien
  • 40 ml halfvolle melk
  • 75 ml slankroom

Koolhydraten 2,7 g
waarvan suikers 2,7 g
Vet 4,8 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 1,1 g
Vezels 0,3 g
Groente 0 g
Kcal 60,4
Zout 0,03 g