Apple crumble

Bereiding

Meng  voor het deeg de havermout met het ei tot een glad mengsel. Doe dit in een kleine cake- of taartvorm.

Snijd de appels in kleine stukjes. Voeg de gewelde rozijnen, kaneel en in stukjes gehakte walnoten toe. 

Meng dit goed. Verdeel de vulling over het deeg. 

Bak de apple crumble 20 minuten in de oven op 200 graden. 

 

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 100 g havermout 
  • 3 appels 
  • 20 g rozijnen 
  • 1 eetlepel kaneel 
  • 30 g walnoten 
  • 1 ei

Koolhydraten 13,9 g
waarvan suikers 0,1 g
Vet 4 g
waarvan verzadigd 0,4 g
Eiwit 3,5 g
Vezels 1 g
Groente -
Kcal 108
Zout 0,1 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.