Avocadodip

Bereiding

Snijd 1 kleine avocado door midden, verwijder de schil en prak het vruchtvlees met een vork.

Pureer met 100 g magere yoghurt en 1 eetlepel azijn.Voeg 1-2 eetlepels magere melk toe zodat er een romig mengsel ontstaat.

Breng op smaak met peper en roer er 1 uitgeperst teentje knoflook door.

Ingrediënten

  • halve avocado
  • 100 ml halfvolle yoghurt
  • 15 ml azijn
  • 30 ml halfvolle melk
  • peper
  • 1 teen knoflook

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 4 g
waarvan suikers 4 g
Vet 10 g
waarvan verzadigd 1,6 g
Eiwit 3,7 g
Vezels 1,9 g
Groente 0 g
Kcal 124
Zout 0,08 g

Ingestuurd door: Weight Watchers