Bereiding

Schil het stukje gemberwortel en rasp het.

Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de oesterzwammen in repen en de champignons in plakken.

Was de taugé.

Snijd de bieflap in smalle reepjes.

Verhit de olie en bak hierin op hoog vuur het vlees met de sambal en de gember snel bruin. Meng er de ketjap door.

Voeg de paddenstoelen en de taugé toe en verwarm het geheel al omscheppend op hoog vuur.

Ingrediënten

  • stukje gemberwortel
  • 100 g oesterzwammen
  • 100 g kastanjechampignons
  • 100 g taugé
  • 200 g bieflap
  • 1 eetlepel olie
  • 1 theelepel sambal
  • 1 eetlepel ketjap

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 7,9 g
waarvan suikers 5,7 g
Vet 7,4 g
waarvan verzadigd 1,6 g
Eiwit 26 g
Vezels 2,9 g
Groente 160 g
Kcal 208
Zout 0,6 g

Ingestuurd door: Voedingscentrum