Bevroren yoghurt­aardbeien

Bereiding

Bekleed een bord met bakpapier.

Giet de yoghurt in een schaaltje.

Dip de aardbeien in de yoghurt en leg ze, met de yoghurtkant boven, op het met bakpapier beklede bord.

Leg in de vriezer.

Voor het mooiste resultaat herhaal je dit dippen een aantal keer. Leg de aardbeien tussendoor steeds terug in de vriezer.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 10 aardbeien
  • 50 g (plantaardige) yoghurt
  • bakpapier

Koolhydraten 12,6 g
waarvan suikers 12,6 g
Vet 10,1 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Eiwit 3,9 g
Vezels 2,2 g
Kcal 80
Zout 0,08 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!