Biefstuk met paprikasaus

Bereiding

Warm de gril of een grilpan voor.

Laat de paprika’s uitlekken en pureer ze met een staafmixer of in de keukenmachine.

Maak de sjalot schoon en snijd hem klein. Fruit de sjalot in de margarine glazig. Voeg royaal peper toe.

Schenk de room er bij en breng dit aan de kook.

Roer de paprikapuree er door en maak de saus op smaak met peper. Houd de saus warm.

Bestrooi de biefstukjes met peper en gril ze in 4-6 minuten bruin. Geef de saus er bij.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 2 geroosterde paprika’s (pot)
  • 1 sjalot of kleine ui
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 dl kookroom light
  • 2 biefstukjes

Koolhydraten 7 g
Vet 12 g
waarvan verzadigd 4 g
Eiwit 25 g
Vezels 2 g
Groente 90 g
Kcal 240
Zout 0,2 g