Popcorn met cacao en kaneel

Bereiding

Verhit een dun laagje zonnebloemolie in een pan met dikke bodem.

Voeg de maïskorrels toe, plaatst de deksel op de pan en schud de pan.

Zet het vuur laag als de maïs begint de poffen. Schud de pan regelmatig totdat alle maïs is gepoft.

Meng de cacao en de kaneel door de popcorn.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 80 g popcorn maïs
  • zonnebloemolie
  • 1 eetlepel cacao
  • 1 eetlepel kaneel

Koolhydraten 15,4 g
waarvan suikers 1,0 g
Vet 3,7 g
waarvan verzadigd 0,8 g
Eiwit 2,6 g
Vezels 2,0 g
Goente 0 g
Kcal 110
Zout 0,01 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!