Chocolade pannenkoeken

Bereiding

Meng in een schaal de eieren, vanille aroma en melk.

Pak een zeef en zeef het amandelmeel boven deze kom. Roer dit goed door tot dat de grootste klonten weg zijn. Voeg dan het cacaopoeder en bakpoeder toe en meng nog eens goed.

Verwarm een mespunt boter in een grote koekenpan en schep twee lepels van het beslag in de pan.

Bak de pannenkoeken 2 minuten per kant boven een laag tot middelhoog vuur. Uiteindelijk heb je 12 kleine pannenkoekjes.

Serveer de pannenkoekjes met rood fruit en ongezouten pinda's.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 1 theelepel vanille aroma
  • 125 ml melk
  • 150 g amandelmeel
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 15 g rood fruit
  • 1 handje ongezouten pinda's

Koolhydraten 9,8 g
waarvan suikers 3,6 g
Vet 26,6 g
waarvan verzadigd 3,8 g
Eiwit 16 g
Vezels 5,2 g
Groente 0 g
Kcal 343
Zout 0,20 g