Citroen­sorbet met aardbeien daquiri

Bereiding

Was de aardbeien en droog ze.

Pureer de helft van de aardbeien. Maak op smaak met een beetje citroensap. Dit is de daquiri.

Snijd de rest van de aardbeien door als ze te groot zijn.

Doe de daiquiri in een mooi glas, met een bolletje sorbetijs. Garneer met de aardbeien en een takje verse munt.

Op de foto heeft de chefkok een garnering toegevoegd. Deze is niet opgenomen in het recept.

 

Bekijk de andere recepten van Landal chefkoks's

Ingrediënten

  • 200 g citroensorbetijs
  • 60 g citroensap
  • 8 g munt
  • 400 g verse aardbeien

Koolhydraten 17,5 g
waarvan suikers 16,1 g
Vet 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Eiwit 0,8 g
Vezels 1,2 g
Groente 0 g
Kcal 82
Zout 0,02 g