Eiersalade

Bereiding

Kook de eieren in 10 minuten hard en laat de eieren vervolgens goed schrikken door ze onder te dompelen in koud water.

Prak de gepelde eieren in een kom met een vork tot kruimels.

Meng met de halfvolle mayonaise, yogonaise, mosterd, dille en kurkuma.

Roer het geheel goed door elkaar.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 2 eetlepels halvolle mayonaise
  • 3 eetlepels yogonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • dille
  • kurkuma

Koolhydraten 0,7 g
waarvan suikers 0,6 g
Vet 3 g
waarvan verzadigd 0,6 g
Eiwit 1,8 g
Vezels 0 g
Groente 0 g
Kcal 37
Zout 0,02 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang direct het magazine.