Eimuffin met mango

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijd de mango in kleine blokjes.

Klop de eieren los met de melk.

Voeg de mango en koek & speculaaskruiden toe aan het beslag.

Vet de muffinvorm in met zonnebloemolie en giet het beslag in de vormpjes.

Bak de eimuffins 20 minuten in de oven totdat ze gaar zijn.

Tip 1: Je kunt ook mango uit de vriezer gebruiken. Laat deze eerst even ontdooien zodat je de blokjes kleiner kunt snijden.

Tip 2: Vervang de halfvolle melk door sojamelk voor een lactosevrije versie.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 100 g mango
  • 3 eieren
  • 40 ml halfvolle melk
  • 2 theelepels koek en speculaaskruiden
  • ½ eetlepel zonnebloemolie

Koolhydraten 3,7 g
waarvan suikers 3,2 g
Vet 3,9 g
waarvan verzadigd 1,1 g
Eiwit 4,1 g
Vezels 0,5 g
Groenten 0 g
Kcal 68
Zout 0,12 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.