Pinda­kaas­koekjes

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C.

Doe de havermout in een keukenmachine en maal tot meel.

Meng de pindakaas, havermoutmeel, bakpoeder en het ei.

Draai balletjes van het deeg en leg op een bakplaat met bakpapier. Druk de balletjes plat tot een dikte van 1 cm.

Bak 12 á 15 minuten in de oven en laat afkoelen.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 30 g havermout
  • 150 g pindakaas 100%
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 ei

Koolhydraten 2,3 g
waarvan suikers 0,6 g
Vet 5 g
waarvan verzadigd 0,8 g
Eiwit 3,1 g
Vezels 0,9 g
Groenten 0 g
Kcal 69
Zout 0,07 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!