Frambozen­balletjes met amandel­pasta

Aantal personen
9 personen
Kooktijd
40 minuten
Menugang
Soort gerecht
Type gerecht
Frambozenballetjes met amandelpasta

Ingrediënten

  • 40 g frambozen
  • 30 g amandelpasta
  • 30 g havermout
  • 2 eetlepels zaden en pittenmix

Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)

Energie
47 kcal
Koolhydraten
2,7 g
- waarvan suikers
0,4 g
Vet
3,1 g
- waarvan verzadigd
0,3 g
Eiwit
1,7 g
Vezels
1 g
Groente
0 g
Zout
0 g

Bereiding

Doe de frambozen, amandelpasta en havermout in een keukenmachine en mix tot een egale massa.

Plaats 30 minuten in de koelkast.

Vorm kleine balletjes van het frambozenmengsel.

Rol de balletjes door de zaden en pittenmix.

Lekker en gezond eten met diabetes

Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:

  • Adviezen en tips in heldere taal
  • Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
  • Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
Voorkant brochure Lekker en gezond eten met diabetes