Frambozenballetjes met amandelpasta

Bereiding

Doe de frambozen, amandelpasta en havermout in een keukenmachine en mix tot een egale massa.

Plaats 30 minuten in de koelkast.

Vorm kleine balletjes van het frambozenmengsel.

Rol de balletjes door de zaden en pittenmix.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 40 g frambozen
  • 30 g amandelpasta
  • 30 g havermout
  • 2 eetlepels zaden en pittenmix

Koolhydraten 2,7 g
waarvan suikers 0,4 g
Vet 3,1 g
waarvan verzadigd 0,3 g
Eiwit 1,7 g
Vezels 1 g
Groente 0 g
Kcal 47
Zout 0 g
(per balletje)

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.