Fritatta met aubergine en zoete aardappel

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Schil de zoete aardappel en snijd in stukken, snijd ook de courgette en paprika's in stukken.

Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze circa 20 minuten.

Meng de auberginepastasaus erdoor.

Klop de eieren los met de kwark.

Leg de groenten in een ovenschaal, bedek met het kwarkmengsel en bak in 20 minuten goudbruin en gaar.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 1 grote zoete aardappel
  • 1 pot aubergine-pastasaus HDBN*
  • 1 courgette
  • 2 rode paprika’s
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels kwark
  • * = alleen verkrijgbaar bij Ekoplaza

Koolhydraten 30 g
waarvan suikers 19,9 g
Vet 25,7 g
waarvan verzadigd 6 g
Eiwit 20,3 g
Vezels 6 g
Kcal 446
Zout 1 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.