Frozenyoghurt-snack met framboos

Bereiding

Hak de pistachenoten grof en halveer de frambozen.

Bedek een ovenschaal met bakpapier en giet hier de yoghurt in. Meng de vanillearoma erdoor. Verdeel de yoghurt gelijkmatig over de ovenschaal.

Verdeel de frambozen en pistachenoten over de bovenkant.

Plaats minstens 4 uur in de vriezer. Haal vervolgens uit de vorm en snijd of breek in stukken.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 200 ml magere yoghurt
  • 30 g frambozen
  • 15 g ongezouten pistachenoten
  • 1 theelepel vanillearoma

Koolhydraten 3,6 g
waarvan suikers 3,4 g
Vet 2,6 g
waarvan verzadigd 0,3 g
Eiwit 4,1 g
Vezels 0,7 g
Groente 0 g
Kcal 58
Zout 0,07 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.