Gegrilde visfilet

Bereiding

Bestrijk 4 koolvisfilets (à 140 g) met steeds 2 eetlepels magere kwark en breng goed op smaak met peper en zout.

Snijd 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 tomaten en 1 paprika in plakjes en leg op de visfilets.

Verpak de visfilets steeds voorzichtig in aluminiumfolie en laat ca. 30 minuten op de barbecue gaar worden.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 560 g koolvis, rauw (4 à 140 g)    
  • 2 eetlepels kwark, naturel (0% vet)    
  • peper    
  • 1 ui    
  • 1 teentje knoflook    
  • 2 tomaten    
  • 1 gele paprika

Koolhydraten 4,1 g
waarvan suikers 3,5 g
Vet 2,7 g
waarvan verzadigd 0,9 g
Eiwit 26,6 g
Vezels 1,5 g
Groenten 80 g
Kcal 150
Zout 0,25 g