Gevulde aardappelschuitjes

Bereiding

Kook 100 g aardappelen in de schil in ca. 20 minuten gaar, giet af en laat iets afkoelen.

Snijd de aardappelen in de lengte door en haal met een koffielepel wat aardappel eruit.

Snijd 1 lente-uitje fijn. Meng het aardappelmengsel met 50 g rundertartaar en de lente-ui.

Breng op smaak met peper en geraspte nootmuskaat en vul daarmee de aardappelen.

Snijd 30 g light mozzarella in blokjes, strooi over de aardappelschuitjes en bak ca. 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C goudgeel.

 

Ingrediënten

  • 100 g aardappelen
  • 1 kleine lente-ui    
  • 50 g rundertartaar, rauw 
  • 30 g mozzarella, light  
  • peper       
  • nootmuskaat, (geraspt)

Voedingswaarden per persoon

Koolhydraten 18,8 g
waarvan suikers 3,4
Vet 5,9 g
waarvan verzadigd 3,2 g
Eiwit 18,2 g
Vezels 2,9 g
Groente 20 g
Kcal 209
Zout 0,13 g

Ingestuurd door: Weight Watchers