Foto Gevulde portobello

Bereiding

Verwarm de oven op 200 C.

Boen de portobellos (voorzichtig) schoon.

Was de courgette en tomaat en snij deze in kleine blokjes.

Meng deze in een kom en voeg hier de pesto aan toe.

Roerbak het mengsel kort in een pannetje.

Breng het op smaak met wat peper en zout.

Vul de portobellos met het mengsel.

Beleg de portobellos met een klein beetje geraspte kaas.

Leg de portobellos in een ovenschaal en zet deze 10-15 minuutjes in de oven.

Serveer de portobellos met wat peterselie en pijnboompitten.

 

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • 4 portobello’s
  • 1 courgette
  • 8 cherrytomaatjes
  • 4 eetlepels geraspte kaas 48+
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 4 theelepels rode pesto
  • 1 takje peterselie
  • snufje peper en zout
  • bakpapier
  • mesje
  • champignonborsteltje

Koolhydraten 8,1 g
waarvan suikers 6 g
Vet 10,4 g
waarvan verzadigd 3 g
Eiwit 7,7 g
Vezels 2,1 g
Groente 150 g
Kcal 160
Zout 0,55 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.