Griesmeelpap met bosvruchten
Ingrediënten
- 50 g bosvruchten (diepvries)
- 280 ml halfvolle melk
- 28 g tarwegriesmeel (zonder toegevoegd suiker)
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 182 kcal
- Koolhydraten
- 22,6 g
- - waarvan suikers
- 20 g
- Vet
- 4,5 g
- - waarvan verzadigd
- 2,8 g
- Eiwit
- 11,5 g
- Vezels
- 1,4 g
- Groente
- 0 g
- Zout
- 0,32 g
Bereiding
Ontdooi de bosvruchten.
Breng de melk aan de kook.
Voeg al roerend met een garde, de griesmeel rustig toe.
Kook 3-4 minuten op laag vuur en blijf roeren.
Giet de griesmeelpap in een kommetje en voeg de bosvruchten toe.
Wil je graag gezond en goedkoop eten en kun je daar wat hulp bij gebruiken?
Meld je gratis aan voor Appeltje-eitje en ontvang een receptenboekje met gezonde en goedkope recepten en handige budgettips.