Griesmeelpap met bosvruchten

Aantal personen
1 persoon
Kooktijd
10 minuten
Bereidingswijze
Menugang
Soort gerecht
Griesmeelpap met bosvruchten

Ingrediënten

  • 50 g bosvruchten (diepvries)
  • 280 ml halfvolle melk
  • 28 g tarwegriesmeel (zonder toegevoegd suiker)

Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)

Energie
182 kcal
Koolhydraten
22,6 g
- waarvan suikers
20 g
Vet
4,5 g
- waarvan verzadigd
2,8 g
Eiwit
11,5 g
Vezels
1,4 g
Groente
0 g
Zout
0,32 g

Bereiding

Ontdooi de bosvruchten.

Breng de melk aan de kook.

Voeg al roerend met een garde, de griesmeel rustig toe.  

Kook 3-4 minuten op laag vuur en blijf roeren.

Giet de griesmeelpap in een kommetje en voeg de bosvruchten toe. 

Wil je graag gezond en goedkoop eten en kun je daar wat hulp bij gebruiken?

Meld je gratis aan voor Appeltje-eitje en ontvang een receptenboekje met gezonde en goedkope recepten en handige budgettips.

Meld je aan
Gezond en goedkoop eten - 16 goedkope recepten