Havermout met frambozen
  • recipe icon Ontbijt
  • time icon Bereidingstijd: 100 minuten
  • people icon Aantal personen: 1

Bereiding

Prak de helft van de banaan.

Doe alle ingrediënten in een kom of glazen pot en roer alles goed door elkaar.

Zet het geheel een nachtje in de koelkast en voilà!

Tip: snijd de andere helft van de banaan in plakjes en bewaar in de vriezer.

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Ingrediënten

  • 40 g havermout naturel
  • 100 ml sojamelk
  • beetje water
  • 50 g bevroren frambozen
  • ½ banaan
  • 1 theelepel kaneel

Koolhydraten 41,0 g
waarvan suikers 13,8 g
Vet 5,4 g
waarvan verzadigd 1,0 g
Eiwit 9,2 g
Vezels 6,5 g
Groente 0 g
Kcal 266
Zout 0,1 g

Lekker en gezond eten met diabetes

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!

Met diabetes moet je altijd op je eten letten. Gelukkig kan gezond ook lekker zijn!