Havermou­t met peer en pindakaas

Bereiding

Was de peer en snijd in blokjes.

Breng de melk aan de kook.

Voeg de havermout, peer en kaneel toe aan de melk en laat 2 minuten zachtjes koken.

Laat vervolgens kort staan en maak af met een eetlepel pindakaas.

Tip: Vervang de halfvolle melk door plantaardige melk voor een lactosevrije en veganistisch versie.

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Ingrediënten

  • ½ peer
  • 150 ml halfvolle melk
  • 30 g havermout
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel pindakaas 100%

Koolhydraten 38 g
waarvan suikers 17,2 g
Vet 9,5 g
waarvan verzadigd 2,5 g
Eiwit 12 g
Vezels 5 g
Groenten 0 g
Kcal 295
Zout 0,17 g

Doe mee met de Nationale Suiker Challenge

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.

Eet 7 dagen zonder toegevoegde suikers. Schrijf je gratis in en ontvang het Suiker Challenge Magazine.