Havermout met rood fruit

Ingrediënten
- 30 g havermout
- 200 ml haverdrink
- 40 g bosbessen
- 40 g rood fruit naar keuze
Voedingswaarden (per persoon, gecontroleerd door diëtisten)
- Energie
- 220 kcal
- Koolhydraten
- 38 g
- - waarvan suikers
- 10,4 g
- Vet
- 4,8 g
- - waarvan verzadigd
- 0,8 g
- Eiwit
- 5,2 g
- Vezels
- 2,9 g
- Zout
- 0,03 g
Bereiding
Kook de havermout in de haverdrink op laag vuur al roerende
tot een dikke pap.
Schep de havermoutpap in een kom en garneer met de bosbessen
en rood fruit.
Lekker en gezond eten met diabetes
Gezond eten heeft veel voordelen voor je lichaam. Gelukkig kan gezond heel lekker zijn! Ontdek het in de gratis brochure:
- Adviezen en tips in heldere taal
- Vanuit de officiële voedingsrichtlijn
- Ook gebruikt door diëtisten en zorgverleners
