Havermoutkoekjes
  • recipe icon Hapje
  • time icon Bereidingstijd: 30 minuten
  • people icon Aantal personen: 16

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Smelt de boter in een pannetje op laag vuur.

Prak ondertussen de banaan.

Meng alle ingrediënten in een kom en meng het geheel goed door elkaar.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel hier 16 hoopjes van het beslag over. Druk de hoopjes aan met de bolle kant van een eetlepel zodat ze allemaal even dik zijn.

Bak de koekjes in 20 minuten gaar.

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Ingrediënten

  • 40 g margarine
  • 1 rijpe banaan
  • 25 g amandelmeel
  • 100 g havermout
  • 2 eetlepels (plantaardige) melk
  • 1 volle eetlepel kaneel
  • 1 theelepel baking soda

Koolhydraten 5,8 g
waarvan suikers 1,5 g
Vet 3,4 g
waarvan verzadigd 1,0 g
Eiwit 1,3 g
Vezels 0,9 g
Groente 0 g
Kcal 60
Zout 0,03 g

Schrijf je gratis in voor Appeltje-eitje!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!

Schrijf je nu gratis in voor Appeltje-eitje en ontvang de hele maand oktober gezonde inspiratie, praktische tips en een digitaal receptenboek!